Ibland tipsar jag om recept eller ger förslag på hur man kan laga till det som växer i trädgården.
Nu ska jag göra precis tvärtom.
Nu ska jag göra precis tvärtom.
I sann experimentanda skördade jag några rabarberstjälkar, hackade upp dem och la dem i en kastrull med några matskedar vatten i botten. Jag fyllde på med lite sirap, strösocker, vaniljsocker och två rågade matskedar kakao innan jag lät allt börja småkoka.
Jag tänkte att rabarber är gott och choklad är gott - så vad kan gå fel?
Typ allt - skulle det visa sig.
Resultatet blev helt vedervärdigt och fick skrapas ner i soppåsen.
Så prova inte det här!
Resultatet blev helt vedervärdigt och fick skrapas ner i soppåsen.
Så prova inte det här!
Full av förväntan på någon ny kulinarisk läckerhet blandar jag rabarber med kakao.
|
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar